Košarica - 0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

Moj račun - registracija

Moj račun - registracija

V področju "Moj račun" lahko kupci pregledate in uredite svoje podatke - osebne podatke, naslove za dostavo, seznam želja ter podatke o preteklih naročilih. Podstrani lahko odprete iz menija na levi strani.

Moj račun

Na prvi strani področja je povzetek vašega računa. Prikazana so zadnja naročila in osnovni osebni podatki. S klikom na "Pregled vseh naročil" poglejte vsa vaša naročila, z gumbom "Uredi" pod osebnimi podatki pa lahko le-te uredite.

Podatki o računu

Na tej strani lahko uredite vaše osebne podatke. Tukaj lahko spremenite vaš račun v poslovnega s tem ko dodate davčno številko podjetja in pa zamenjajte geslo. Če želite zamenjati geslo, vnesite vaše staro geslo in 2x novo geslo v označena polja.

Imenik

Na tej strani urejate vaše naslove. V spletni trgovini imate namreč lahko shranjenih več naslovov, ki jih uporabite ob nakupu kot naslov, na katerega vam bomo dostavili izdelke.
Nove naslove dodajate s klikom na gumb "Dodaj novo", obstoječe urejate tako, da jih izberete iz seznama na vrhu strani in nato popravite podatke v obrazcu na strani.

Moja naročila

Na tej strani vidite vaša naročila, njihove statuse in vse podrobnosti. Celotno naročilo lahko tudi ponovite - izdelki iz starega naročila bodo preneseni v nakupovalno košarico.

Mnenja o izdelkih

Na tej strani vidite vaša mnenja o izdelkih, ki ste jih že preizkusili.

Moje značke

Na tej strani vidite vaše značke.

Seznam želja

V seznamu želja vidite izdelke, ki ste jih ob sprehajanju po spletni trgovini shranili v vaš seznam želja. Izdelke lahko iz seznama dodate v košarico in jih potem tudi kupite.

E - novice

Na tej strani vidite vaše prijave na različne e-novice Barbarelle. Lahko se prijavite ali odjavite od njih. So pa zelo dober vir spremljanja akcij in predstavitev, ki se dogajajo na internetni strani.